Breinvoorkeuren en Breinkoken

Afspraak is afspraak of is afspraak een richtlijn?

Nieuw IDEE? Dat deel ik graag met anderen om alvast te sparren / Ik start een onderzoek of het echt allemaal klopt /  Ik maak een stappenplan

U merkt de verschillen en deze zijn te verklaren vanuit BreinvoorkeureBreinvoorkeuren cirkeln. Breinvoorkeuren geeft inzicht in een ieders voorkeur en heeft invloed op uw besluitvorming, samenwerking en communicatie. Inzicht in iemands breinvoorkeur geeft meer mogelijkheden om bij elkaar aan te sluiten. Hoe meer een ieders werk aansluit bij zijn of haar breinvoorkeur hoe makkelijker de processen lopen. Dus meer energie voor andere zaken, minder stress, minder conflicten, meer betrokkenheid.

Vooraf aan de training of workshop krijgt u een code die toegang geeft tot de test. Deze bestaat uit een 2-tal vragenlijsten. In de training of workshop krijgt u de theoretische uitleg en gaan we met praktische opdrachten aan de slag.

Breinkoken

Uw team of afdelingen werken niet optimaal samen. U bereikt uw teamdoelen niet. Het gevoel van het blijft wat hangen, geen flow.

Breinkoken is een teamtraining die op deze gebieden met uw team of afdeling gaat werken. Wij verhogen de inzichten in elkaar, zorgen voor teambuilding + En creëren een 3 maanden traject waarin uw team kan veranderen in de gewenste vorm. Bij Breinkoken combineren wij uw teamvraag (wat wilt u anders gaan doen), uw breinvoorkeuren (van alle teamleden) tot specifieke kookopdrachten. Hierdoor ontstaat er eerst een bewustwordingsproces van wat er anders moet en door het programma komt u tot een helder nieuw teamrecept (teamplan). En om de verandering een grotere kans van slagen te geven zorgen we ook voor individuele verantwoordelijkheden rondom het teamplan..

Na de training verzorgen wij een 3-maanden borginsgtraject waarin uw, op basis van de breinvoorkeuren, specifieke herinneringen krijgt aan uw nieuw gestelde doel.

meer weten kijk op www.breinkoken.nl

 

 

 

Breinvoorkeuren

 

werkt graag met CREATIEVE MIDDELEN waarbij THEORIE en PRAKTIJK steeds worden gecombineerd. de trainingen eindigen met CONCRETE STAPPEN
NIEUW  NIEUW
Werken vanuit DENKVOORKEUREN
op basis van de ontwikkeling van een ieders brein.

Stef Soons Facebook Stef Soons Blog