Conflictcoaching / Breinvoorkeuren

Je kunt een conflict winnen en een conflict oplossen. Mijn conflictcoaching richt zich op het coachen van uw medewerkers / team / afdeling als de samenwerking niet goed is en men spreekt van een onderling probleem of conflict. Door conflictcoaching en breinvoorkeuren krijgen uw medewerkers inzichten en handvatten om op een andere manier met elkaar om te gaan waardoor er zowel op korte als op lange termijn een win-win situatie ontstaat.

Omdat een team altijd met elkaar in verbinding staat is het belangrijk om het hele team te coachen.

In mijn ervaring bij conflictcoaching zie ik vaak dat de oorzaak ligt in de emotie en eigenheid van de mensen. Om zicht te krijgen op ieders persoonlijke inbreng maak ik gebruik van “Breinvoorkeuren volgens het Neethling Brain Instrument”.  Dit instrument geeft inzicht in uw breinvoorkeuren met betrekking tot communicatie, besluit vorm en samenwerken. Maar ook in de omgang rondom stress en conflict.

Door conflictcoaching leert men met elkaar weer de balans in het team te herstellen.

Met respect en vertrouwen probeert u samen het conflict op te lossen waarbij ik u begeleid, prikkel, stimuleer maar wel vanuit uw eigen verantwoordelijkheid.

 

conflicten of samenwerken?

 

werkt graag met CREATIEVE MIDDELEN waarbij THEORIE en PRAKTIJK steeds worden gecombineerd. de trainingen eindigen met CONCRETE STAPPEN
NIEUW  NIEUW
Werken vanuit DENKVOORKEUREN
op basis van de ontwikkeling van een ieders brein.

Stef Soons Facebook Stef Soons Blog