Voor jou
Zoekende grijze bebaarde man brengt enthousiast folder naar vriend. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, zijn folder wordt weggelegd.

Beeld
Mensen maken ieders eigen een beeld van hoe hij of zij zich voorstelt. En wij zien zo onverwacht het beeld van uitzonderlijke pracht

Nachtmens
Als het donker mijn hoofd meer en meer omsluit, de uitgeraasde wereld eenkleurig wordt, stroomt mijn hoofd vol kleurrijk licht.

Kijk daar, daar heel ver, daar boven in de lucht. Zie jij daar die prachtige ballon. Ik was toch helemaal vergeten, dat ik niet knopen kon.

Jarig
Aan de grote eiken houten tafel, ze zijn weer allemaal gekomen. En synchroon, zijn leeftijd, gewicht maar ook de kookkunst toegenomen.

Verliefd?
Jongetje op blauw fietsje staat, met een bos omlaaghangende rode rozen, richting de supermarkt te kijken. Wiens vlinders strijken?

Toen ik in een rotbui mijn ogen sloot was ik vergeten de wereld mooier te maken. Toen ik mijn ogen opende, bleek niks veranderd te zijn.

Ik sta in de file als naast mij een automobilist verschijnt uitzinnig passievol zingend op zijn muziek. Ik kijk luisterend naar ‘n mooi lied.